banner

Poďme sa pozrieť na jednorazové utierky na tvár

Ako si umyť tvár jednorazovým uterákom

Po úplnom umytí celej tváre čistiacim prostriedkom s bohatou penou si vezmite čistiaci obrúsok a navlhčite ho, jemne krúživými pohybmi robte na tvári, kým sa pena na tvári nevyčistí, a potom čistiaci obrúsok vyžmýkajte, aby ste vysušili, stlačte Zvyšný vlhkosť na tvári.

Rozdiel medzi jednorazovými uterákmi na tvár a uterákmi

Jednorazové utierky na tvár by sa mali po použití vyhodiť.To je tiež hlavným bodom na rozlíšenie medzi jednorazovými uterákmi na tvár a uterákmi.Dôvod, prečo sú jednorazové utierky na tvár lepšie, je ten, že ich cyklus používania je relatívne krátky.V porovnaní s uterákmi, ktoré sa používajú dlhšie, jednorazové uteráky obsahujú menej baktérií. Do určitej miery sa dokážu dobre postarať o pokožku tváre.

Nerobte si starosti s použitým uterákom na tvár

1. Bavlnená mäkká utierka dokáže rýchlo absorbovať olejové škvrny, takže bavlnenou mäkkou utierkou môžete po utretí tváre utrieť jedálenský stôl po jedle.

2. Použité bavlnené mäkké uteráky je možné čistiť a sušiť.Dajú sa aj recyklovať.Sú skvelé na čistenie nábytku, obrazoviek a tašiek na topánky.

3. Po utretí tváre nevyhadzujte mäkký bavlnený uterák.Môžete mimochodom utrieť umývadlo, vaňu, WC, zrkadlo, toaletný stolík atď.

Jednorazové utierky na tvár nahrádzajú bežné utierky, pretože bežné utierky sa dajú použiť opakovane a po niekoľkonásobnom opakovaní sa zmení kvalita a farba.To je jasné všetkým.Nielen to, utierky na dlhodobé používanie, ale aj na množenie baktérií a jednorazové utierky sa dajú stále okamžite používať, čím sa tieto nedostatky bežných utierok dokonale vyhnú.


Čas odoslania: august-02-2021